Đoković: Čestitam Dušanu, bio sam ispod nivoa

D.D.
Đoković: Čestitam Dušanu, bio sam ispod nivoa

BANjALUKA - Novak Đoković je zaustavljen u četvrtfinalu turnira Srpska open.

Dušan Lajović je napravio veliko iznenađenje i eliminisao prvog nosioca na turniru sa 2:0 u setovima.

-Lajović je igrao dobro bio sam mnogo ispod željenog nivoa. Šta da radim to je sport. Trudio sam se, nije išlo. Nisam se dobro osećao. Trome noge, promašene lopte mnogo sam bio van udarca. Samo na momente igrao sam dobro ali generalno sam bio ispod nivoa. Imao sam svoje šanse ali ih nisam iskoristio. Igrao sam pasivno - rekao je Đoković.

Zatim je pohvalio svog rivala i prijatelja iz reprezentacije, koji je došao do prve pobjede.

-Dušan je odlična osoba, znam ga dovoljno dugo. Igrali smo zajedno i trenirali, srećan sam zbog njega ovo je velika pobjeda. Pokušavao je u proteklim mesecima da nađe pravi ritam. Drago mi je zbog njega.

Novak se sad okrenuo narednim iskušenjima.

- U prošlim sezonama, start je bio loš, i onda je sledila dosta bolja igra u završnici sezone na šljaci. Nije tajna da je Rolan Garos prioritet. Nadam se da ću da zaigram najbolji tenis. Tamo je podloga drugačija nego ovde i u Monte Karlu . Nadam se najboljem- rekao je Đoković.

Nakon poraza na startu mastersa u Monte Karlu rekao je da je zaboravio na to i da svakog ponedjeljka kreće iz početka, ali još ne zna šta će biti iduće sedmice.

- Videćemo. Sve je sveže posle izgubljenog meča. Utisci su jaki pa dok se malo slegne videćemo šta ćemo raditi - izjavio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana