Đoković: Australija mi je omiljeno mesto za igru

Tanjug
Đoković: Australija mi je omiljeno mesto za igru

PERT - Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas, poslije pobjede nad Kinezom Žiženom Žengom na Junajted Kupu, da mu je da drago da se vratio u Pert i da mu je Australija omiljeno mjesto za igru, jer je tu osvojio najviše grend slem titula.

-Hvala vam što ste došli u ovolikom broju s obzirom na to da uskoro stiže Nova godina. Pošto se meč nastavlja, nadam se da ćemo je zajedno dočekati na terenu. Australija mi je veoma draga, omiljeno mesto za igru, s obzirom i na to da sam ovde osvojio najviše grend slem titula, a posebno mi je drago što sam se posle toliko vremena vratio u Pert - rekao je Đoković, desetostruki osvajač Australija opena, pred mikrofonom proslavljenog američkog tenisera Džima Kurijera.

Zatim se osvrnuo na meč u kojem je pobijedio Kineza 2:0 (6:3, 6:2).

- Na početku sam delovao kao da sam zarđao, ali je to normalno dok se ne zagreju motori mesec i više posle poslednjeg zvaničnog meča. On nije imao šta da izgubi. Servirao je dobro, ali je i mene servis služio u ključnim poenima. Kad sam u prvom setu načinio brejk za vođstvo s 3:2, sve je prešlo na moju stranu - zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana