Đere: Osjetio sam podršku publike u kriznim momentima

Darko Dragičević
Đere: Osjetio sam podršku publike u kriznim momentima

BANjALUKA - Laslo Đere prvi je izborio plasman u četvrtfinale. Teniser iz Srbije je u meču punom preokreta savladao Hrvata Bornu Ćorića 2:1 i sad čeka petak i rivala.

On ističe da je osjetio podršku sa tribina u ključnim momentima.
-Publika je bila na mojoj strani. Vrlo korektno je navijala, aplaudirala je mom rivalu kada je uradio nešto dobro. Bilo je fer navijanje, ali osjetio sam da su uz mene i to mi je pomoglo da prevaziđem krizne momente. rekao je Đere.
On ističe da mu pobjeda puno znači jer je savladao kvalitetnog tenisera a da nije opterećen njegovim plasmanom na rang listi jer je Ćorić 21. na ATP listi.
-Mislim da mi neće ništa značiti što se tiče njegove rang liste, ali hoće jer znam da je on dobar takmičar i teško ga je dobiti, to će mi donijeti samopouzdanje. Rang lista je nebitna u ovom trenutku, puno više mi znači da sam bio bolji od njega- istakao je Ćere.
U četvrtfinalu ga čeka pobjednik duela Aleksej Popirin i Aleks Molčan
- Igrao sam protiv njih. Popirina sam dobio dva puta, sa Molčanom ima skor jedan jedan,on mi manje leži. Neću imati lagan posao ko god da pobijedi i da prođe. Imam vremena do petka da vratim snagu i ko god bude sa druge strane biću spreman - poručio je Đere.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana