Čuveni banjalučki fizioterapeut i kolekcionar: Pobjedom bi se Đoković odužio publici

Miloš Vasiljević
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Poznati banjalučki fizioterapeut i kolekcionar dresova Boris Vrhovac Vrle oduševljen je atmosferom koja vlada na turniru Srpska open u Banjaluci.

- Ovakvom organizacijom i kvalitetom  prezadovoljni su igrači, a turniri sa mnogo većom tradicijom nisu mnogo bolji - priča za „Glas Srpske“ Vrle.

Naglašava da je prava euforija zavladala u gradu na Vrbasu.

- Srpska open je pun pogodak. Čovjek sam koji dolazi iz sporta i znam kako to funkcioniše. Ovo je nevjerojatno, nismo mogli povjerovati da ćemo to imati u našem malom gradu od 200.000 stanovnika. U rekordnom roku napravljen je kompleks za poštovanje. Svakoga od igrača, kada dođu na terapije, pitam za mišljenje i svi su oduševljeni i prijatno iznenađeni -  rekao je Vrhovac.

Dodaje da se s ovakvim događajem može porediti samo to kada je bokser Marijan Beneš bio prvak Evrope u Boriku i kada su rukometaši Borca bili prvaci Evrope.

- Poslije Zimskih olimpijskih Sarajevu 1984. godine ovo je najveći događaj u BiH - rekao je popularni Vrle.

Očekuje reprizu prošlogodišnjeg finala između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova.

- Pobjedom bi se Đoković odužio publici. Svi ga dočekuju na svakom ćošku. On je naš najbolji sportisti koji se rodio, srećna je majka koja ga je rodila i zemlja koja ga ima. Vjerujem da će osvojiti titulu - rekao je Vrhovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana