Argentinka koja obožava Đokovića na Srpska openu

GS
Argentinka koja obožava Đokovića na Srpska openu

BANjALUKA - Kolika je teniska i sportska veličina Novak Đoković dokazao je nebrojeno puta do sada, i sa pravom se može reći da njegov lik i djelo povezuje ljude širom svijeta.

Ako bi vas ikada pitali kakve veze imaju Argentina i Srbija, osim temperamenta, od sad možete da kažete i ime Silvine Funes.

Iako možda dosad nikada niste čuli za nju, svakako da bi trebalo, jer je ova Argentinka zbog Novaka Đokovića promijenila čak i državu u kojoj je provela cijeli svoj život. 

Zbog ljubavi prema Đokoviću, preselila se iz Argentine u Srbiju, a sve da bi, kako kaže, mogla češće da ide na njegove mečeve. 

"Od prošle godine živim u Srbiji. Obožavam Novaka, on je najbolji na svijetu", kaže Silvina za "Nezavisne novine". 

A zbog Đokovića je, dodaje, stigla i u Banjaluku. Prisustvovaće njegovom meču koji srpski teniser igra danas. 

"Jutros sam došla u Banjaluku. Divan ke grad, ali nisam puno stigla da pogledam jer sam ubrzo došla ovdje", poručuje Silvina. 

Ona je, što je posebno zanimljivo, predsjednik Novak fan kluba. Takođe, administrator je Instagram stranice Novak Djokovic Fan Club, koju prati više od 73 hiljade ljudi, a između ostalih i upravo Novak Đoković.

"Nisam još sigurna da li ću uspjeti da pogledam sve njegove mečeve. Nadam se da hoću", kazala je Silvina, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana