Alkaras izviždan nakon pobjede (VIDEO)

G.S.
Alkaras izviždan nakon pobjede (VIDEO)

LONDON - Španski teniser Karlos Alkaras dobio je zvižduke tokom govora nakon pobjede nad Danilom Medvedevim u polufinalu Vimbldona.

Alkaras će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija, a istog dana će se za trofej na EURO boriti Španija i Engleska.

“Nisam 'nov' više. Nisam znao kako ću da se osjećam prije onog finala. Pokušavao sam da radim uobičajene stvari. U ovom novom finalu biće dobar dan, za sve Špance”, rekao je Alkaras, nakon čega je dobio zvižduke sa tribina, prenosi B92.

Probao je da se izvuče Karlitos.

“Nisam rekao da će Španija da pobijedi. Rekao sam samo da će biti zabavan dan. Biće težak meč, dobar tenis. Pogledaću i sledeći meč, radujem se finalu u nedelju”.

Ukratko je analizirao i meč protiv Medvedeva.

“Drago mi je što smo igrali napolju, drugačiji uslovi. Zadovoljan sam. Bolje je počeo, dominirao, servira, riternirao dobro. Bilo mi je teško, ali sačuvao sam nerve na početku drugog seta. Tek poslije 3:1 u drugom setu našao sam pravu igru koju sam tražio. Dobro sam se kretao i odigrao dobar meč”, kazao je Karlos.

 

"It's going to be a really good day for Spanish people as well, with the Euro Cup."

Carlos Alcaraz said this, while standing on Centre Court at England's biggest tennis tournament. #Wimbledon #EURO2024 pic.twitter.com/qadMZIS8CA

— TSN (@TSN_Sports) July 12, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana