Ako osvoji Garos, Đokoviću doček u Banjaluci

D.D.
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Najbolji tenisar svijeta Novak Đoković se napunio pozitivnom energijom u Banjaluci, ističe njegov brat Đorđe, direktor turnira Srpska open koji se održava u najvećem gradu Srpske.

Iako je poražen u četvrtfinalu Srpska opena od Dušana Lajovića, Novak je u Banjaluci ispunio cilj da podigne raspoloženje i nastavio pripreme za glavni ispit sezone a to je Rolan Garos.

Nakon ogromne podrške koju je imao tokom boravka u Banjaluci, novinari su pitali da ako osvoji Rolan Garos da doček bude u gradu na Vrbasu.

- Zašto da ne ? Predložiću Novaku, mogu samo da zamislim kakav bi to doček bio nakon ovih sjajnih dana.Bilo bi 200 000 ljudi. Sigurno je da on ima još šta da pokaže. Ne sumnjam  da će dostići rekordan broj Gren slem titula, tako da će se to već desiti na Rolan Garosu, Vimbldon ili Us Openu. Ima on mnogo goriva u sebi. Haha kako ne voli gorivo više zelenu energiju da kažem da je napunio baterije- istakao je Đorđe.

Direktor turnira se nakon poraza nije čuo sa bratom.

-Nisam se uopšte vidio sa Novakom. Bio je vidno neraspoložen, a nemam informaciju da li ostaje ili ide. Nadam se da ostaje još malo sa nama. Jeste doživio poraz, ali to je normalno u sportu. Novak nije u najboljoj formi, ali ne smijemo zaista omalovažiti sjajnu partiju Lajovića. Ne treba mu oduzimati ovu pobjedu pričom da Novak nije najbolji, jer je Dušan odigrao sjajan meč i zaslužio je pobjedu i da se priča o njemu i odličnom tenisu koji pruža. Kecmanović je takođe odigrao sjajan meč protiv Lehečke koji je u nevjerovatnoj formi. Dobio je drugi set sa nulom i sjajno je vidjeti domaće tenisere u dobroj formi na našem turniru. Srećan sam i nadam se da će najbolji da pobjedi a nadam se da će to biti domaći teniser- dodao je Đorđe.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana