Zvijezda 09 vratila se sa Zlatibora: Jači za Santosa

G.S.
Zvijezda 09 vratila se sa Zlatibora: Jači za Santosa

BIJELjINA - Fudbaleri Zvijezde 09 vratili su se sa Zlatibora, a među putnicima je bilo i novo pojačanje, Brazilac Rodrigo Karvaljo Santos, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog. Santos je već pet i po godina u BiH i za to vrijeme igrao je za Velež, Igman, TOŠK iz Tešnja i Sim Bau iz kojeg je došao u etno-selo Stanišići.

- Drago mi je što sam došao u Zvijezdu 09 koja ima velike ambicije. Naporno radimo, atmosfera u ekipi je dobra, kvalitetno smo odradili pripreme tako da se nadamo najboljem, a to je da ćemo ostvariti naš cilj plasman u Premijer ligu - rekao je Santos.

Izabranici Dženana Hošića na Zlatiboru su odigrali pet kontrolnih mečeva. U njima su ostvarili dvije pobjede Metalac (2:1), Mornar (2:0), igrali neriješeno sa Jedinstvom iz Bijelog Polja (1:1) i doživjeli dva poraza u prvim provjerama Novi Pazar (0:3) i Kolubara (0:1).

- Iza nas je 20 dana kvalitetnog rada i mogu da budem zadovoljan urađenim. Siguran sam da ćemo do početka sezone sklopiti dobitnu kombinaciju - rekao je Hošić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana