Barselona, Bajern i Inter u istoj grupi u Ligi šampiona

GS
Barselona, Bajern i Inter u istoj grupi u Ligi šampiona

ISTANBUL - Aktuelni evropski prvak u fudbalu Real iz Madrida igraće protiv Lajpciga, Šahtjora i Seltika u gripi F Lige šampiona, odlučeno je večeras žrebom u Istanbulu.

U grupi A biće Ajaks, Liverpul, Napoli i Rendžers. Grupu B čcine Porto, Atletiko, Leverkuzen i Klub Briž, dok je grupa C najteža pošto se u njoj nalaze Bajern, Barselona, Inter i Viktorija Plzenj.

Žrijebom je odlučeno da u grupi D budu Ajntraht, Totenhem, Sporting i Olimpik iz Marseja, a u grupi E su Milan, Čelsi, Salcburg i Dinamo iz Zagreba.

U grupi G će igrati Mančester siti, Sevilja, Dortmund i Kopenhagen, dok se u grupi H nalaze Pari Sen Žermen, Juventus, Benfika i Makabi iz Benfike.

Legendarni fudbaleri Hamil Altintop i Jaja Ture pomagali su u žrebu za ovogodišnju Ligu š ampiona.

Mečevi prvog kola biće odigrani 6. i 7. septembra. Drugo kolo je na programu nedjelju kasnije. Utakmice trećeg kola će biti odigrane 4. i 5. oktobra, a četvrto kolo je na programu nedjelju kasnije. Peto će biti igrano 25. i 26. oktobra a posljednje, šesto 1. i 2. novembra. Eliminaciona faza u Ligi šampiona biće odigrana na proljeće naredne godine.

Finale LŠ će biti odigrano 10. juna naredne godine u Istanbulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana