Zverev ne ide na Ju-Es Open

GS
Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Saša Zverev, njemački teniser, najvjerovatnije neće nastupati na Ju-Es Openu jer se i dalje nije u potpunosti oporavio od povrede zgloba, tvrdi njemački „Bild“.

Kada se glasan urlik Saše Zvereva prolomio stadionom „Filip Šatrije“ u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala jasno je bilo odmah da Nijemca duže vrijeme neće biti na terenu.

Nezgodan pad doveo je do nekoliko pokidanih ligamenata zbog kojih su Nijemca u kolicima odveli sa terena na koji se još uvijek nije vratio.

Nadao se Zverev i uporno slao optimistične poruke navijačima da će biti spreman za Ju-Es Open i da će uspjeti da se vrati, međutim to očigledno još uvek nije slučaj.

Njemački „Bild“ ima informaciju da će Saša objaviti da otkazuje učešće na posljednjem Grend slemu u godini jer uprkos tome što trenira ne može da igra u punoj snazi.

Nijemac se nadao da bi pred Ju-Es Open mogao da odigra neki pripremni turnir, ali s obzirom da nije bio spreman ni na to jasno je da mu je potrebno još vremena za oporavak.

Iako mu sigurno teško pada što će odložiti put u Ameriku, Zverev će imati dodatno vremena da trenira za Dejvis kup za koji je potvrdio učešće.

Dejvis kup održava se od 13. do 18 septembra, a reprezentacija Njemačke grupnu fazu igraće u Hamburgu protiv selekcija Francuske, Belgije i Australije, prenosi Sputnjik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana