ŽRK Borac sa kiparskom Latisijom: Protivnik protiv koga se može igrati

D. R.
ŽRK Borac sa kiparskom Latisijom: Protivnik protiv koga se može igrati

BEČ - Rukometašice Borca igraće u 2. kolu EHF evropskog kupa sa ekipom Latisije iz Nikozije, odlučeno je žrijebom u Beču.

Na prvi pogled čini se da su “osice” bolje prošle nego minule godine, kada su dobile jednog od najtežih rivala u ovom takmičenju Dunajsku Stredu. Sada će imati veće šanse za plasman u narednu rundu i evropski iskorak poslije dugo vremena, jer kiparski rukomet nije na nivou na kakvom je slovački.

- Iskren da budem, nismo previše istraživali kakav nam je protivnik, ali sudeći po onom kako je bilo prošle sezone, vjerujem da su manjeg kvaliteta od Dunajske Strede. I mi smo u malo drugačijem sastavu, ali u svakom slučaju djevojke će dati sve od sebe da se lijepo predstavimo i prođemo u narednu rundu - rekao je trener Borca Nikola Bijelić.

Prva utakmica igra se u Banjaluci 8. oktobra, a revanš je sedam dana kasnije u Nikoziji. Pripreme za novu sezonu Banjalučanke će početi krajem jula, a do starta prvenstva 17. septembra odigraće tri pripremna turnira, jedan u Skoplju i dva u Hrvatskoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana