Za razvoj borilačkih vještina: Mozzart uz kik-boksera Edina Vučelja

Mozzart
Za razvoj borilačkih vještina: Mozzart uz kik-boksera Edina Vučelja

Ima samo 30 godina, a već dvije i po decenije sportskog staža. Borilačkim vještinama bavi se uz redovni posao, a ljubav prema kik-boksu, posvećenost treninzima i disciplina ovom profesionalnom vojniku donijeli su medalje sa svjetskih takmičenja. On je Edin Vučelj, a na putu do uspjeha sada mu je partner kompanija Mozzart sa kojom je sklopio sponzorski ugovor.

„Podrška koju mi je pružila kompanija Mozzart dobro će mi doći za nastavak trenažnog procesa i pripreme za naredna takmičenja, a kako bi što spremniji dočekao novu sezonu. Hvala Mozzartu što su stali uz mene i dali mi vjetar u leđa za osvajanje novih titula", poručuje Edin.

 

 

Njegovi sportski počeci vezani su za taeknjondo u kojem je stigao do majstorskog zvanja crni pojas II DAN, te ostvario sjajne rezultate na mnogobrojnim domaćim, regionalnim i internacionalnim takmičenjima. Kik-boksom se takođe bavi od malih nogu, a na takmičenja u ovoj borilačkoj vještini ide od 2016. godine.

 

Od svih borilačkih vještina koje je trenirao, kaže da se u kik-boksu najviše pronašao i da je to sport u kojem je ostvario svoje najveće uspjehe. Tu se, svakako, ubrajaju titula šampiona na Svjetskom prvenstvu, šest svjetskih kupova, te dvije bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

Bez obzira na to za koji klub nastupa, Vučelj se redovno na takmičenjima bori pod zastavom reprezentacije BiH iako ne dobija sistemsku podršku. Samostalno trenira, posjećuje prijateljske klubove i odlazi na kampove radi priprema za važna takmičenja.

Osim konstantne podrške porodice i prijatelja, od sada ga na putu do novih odličja podržava i regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana