Za duplu krunu: Mozzart podržao MNK Bubamara Cazin

Mozzart
Za duplu krunu: Mozzart podržao MNK Bubamara Cazin

Regionalni lider ponovo uz talentovanu futsal ekipu

Kada ih je kompanija Mozzart prije dvije godine podržala kroz sponzorski ugovor, iz Malonogometnog kluba Bubamara Cazin su poručili da im je želja da zaigraju u Premijer ligi BiH. Taj san im se ostvario, pa su sada na visokom drugom mjestu premijerligaškog takmičenja. Kako bi nastavili putem uspjeha, regionalni lider u priređivanju igara na sreću ponovo je stao uz ekipu iz Cazina. Uz ovakav snažan vjetar u leđa, sada žele da osvoje i Premijer ligu i Kup BiH.

„Čast i zadovoljstvo su nam da najavimo zajednički pohod na duplu krunu, te jedno novo poglavlje u našem klubu u kojem kompaniju Mozzart prepoznajemo kao jednog od ključnih partnera, kako u našoj svakodnevnici, tako i u Europskim ambicijama. Ova društveno odgovorna kompanija je sigurno jedan od stubova naše dugoročne stabilnosti, a red je da su najbolji uz najbolje. Drago mi je što imamo iste poglede na sport, te poslovno razumijevanje, pa jedni druge inspirišemo na bolje i više, te nam je veliko zadovoljstvo biti dio ove priče”, poručuje je Edijan Handanagić, sportski direktor MNK Bubamara Cazin.

 

 

U ovom klubu ambicije ne kriju, pa se nadaju da će im sezona proteći bez povreda i da će uspjeti da ostvare ciljeve. To im žele i u kompaniji Mozzart u kojoj su, s razlogom, ponovo stali uz čuvenu Bubamaru.

 

„Od sklapanja prvog sponzorskog ugovora do danas, primjetili smo veliki sportski rast i napredak ovog kluba. Stoga smo odlučili da nagradimo njihov entuzijazam, trud i rad na terenu novim sponzorstvom kroz koje ćemo biti njihov vjerni navijač u narednoj sezoni sa željom da se okite duplom krunom. Mi u Mozzartu smo prepoznali profesionalni odnos uprave Bubamare i tu smo da zajedno ispunimo san da dovedemo sljedeće godine Ligu šampiona u Cazin”, poručuje Stefan Ličina iz Sektora marketinga kompanije Mozzart.

Sjajna ekipa, u kojoj trenutno igra čak 10 domaćih i regionalnih reprezentativaca, već 16 godina niže uspjehe u sportskim salama širom BiH. Mogu se pohvaliti i Školom futsala, sa oko 80 polaznika, zbog koje ne moraju da brinu za pomladak, kao i perspektivnom juniorskom U19 selekcijom, sa kojima rade licencirani UEFA treneri.

Upravo oni su zalog za budućnost kluba čije su utakmice najposjećenije u Ligi, a njihovi navijači strastveni i predani, što je u ovoj sezoni njihova najveća snaga. Cijeli Cazin, poručuju, diše za Bubamarin san, pa žele da u svoj grad donesu titulu prvaka, ali i dovedu Ligu šampiona. Uz šampionsku podršku iz Mozzarta, to je, već dokazano, ostvarivo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Umro Tajli Kraft (23)
Umro Tajli Kraft (23)
Leotar juri prvu pobjedu
Leotar juri prvu pobjedu
Povrede muče Slogu
Povrede muče Slogu
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana