Vukliševa: Saigračice iz odbrane pomogle za sjajan učinak

D.K.
Vukliševa: Saigračice iz odbrane pomogle za sjajan učinak

BANjALUKA – Rukometašice Borca savladale su Krajinu iz Cazina u „Boriku“ u meču 2. kola Premijer lige 30:22. Junak trijumfa Banjalučanki je čuvar mreže Darjana Vukliš, koja je ubilježila 21 odbranu.

Povratnica u redove „osica“ spustila je roletnu gošćama. Pokazala je zašto je najveće pojačanje „crveno-plavih“ u ljetnom prelaznom roku. Za „Glas Srpske“ skromno ističe da su joj saigračice iz odbrane pomogle da ona pruži dobru partiju.

-Igrale smo protiv dobrog tima. Djevojke iz Cazina dale su sve od sebe. Ovu utakmicu dobila je ekipa. Sve djevojke su dale doprinos pobjedi. Meni su one dobrom igrom u odbrani olakšale posao. Svjesna sam da dosta stvari zavisi od mene, tako da stvarno se trudim da dam svoj maksimum u svakoj situaciji – rekla je Vukliš.

U prvom mandatu, u sezoni 2020/2021 pouzdani čuvar mreže je sa Borcem osvojila sve. I ovaj put želi i uvjerena je u reprizu.

-Naše ambicije su najveće. Ima dosta dobrih ekipa, neće nam biti lako, ali ipak mislim da se mi najviše pitamo. Mali problem je i to što je kasnio početak prvenstva. Nismo znale kad će početi. Rano smo počele sa pripremama, ali polako dižemo formu, lagano slažemo kockice. Okrećemo se narednim mečevima, čeka nas dosta izazova, ali sam sigurna da ćemo na sve znati adekvatno odgovoriti – istakla je Vukliš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana