Vrbas domaćin kvalifikacionog turnira Evrokupa 1: Promotori Golićeva i Bajić

G.S.
Vrbas domaćin kvalifikacionog turnira Evrokupa 1: Promotori Golićeva i Bajić

BANjALUKA - Proslavljeni košarkaši Slađana Golić i Dragan Bajić biće promotori kvalifikacionog turnira Evrokupa 1 koji će 10. i 11. marta biti odigran u Banjaluci u organizaciji Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

 Pored domaćina, u "Boriku" će još nastupiti Zmaj (Gradačac), London Titans (Engleska), Keln (Njemačka) i Padova Milenijum (Italija). Samo će pobjednik steći pravo nastupa na završnom turniru u Italiji.

U bogatoj karijeri Golićeva je, između ostalog, sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila olimpijsko srebro na Igrama održanim 1988. godine u Seulu, dok je Bajić godinama sinonim za sve uspjehe Igokee sa kojom je bilježio sjajne rezultate na međunarodnoj, regionalnoj i domaćoj sceni.

- Hvala našoj košarkaškoj kraljici Slađani Golić koja je sa oduševljenjem prihvatila da bude naš promotor, a isto tako hvala i našem dugogodišnjem prijatelju Draganu Bajiću koji nam je uvijek bio na raspolaganju. Evo, i sada je rado prihvatio da bude dio ove naše lijepe priče. Obavili smo veliki dio posla na organizacionom planu i već sada možemo reći da je sve spremno za predstojeći košarkaški spektakl - rekao je predsjednik Vrbasa Marinko Umičević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana