Vranješ u najjačoj ligi svijeta

D.D.
Vranješ u najjačoj ligi svijeta

VECLAR – Banjalučanin Vladimir Vranješ karijeru nastavlja u njemačkoj Bundesligi . Sjajni pivot potpisao je ugovor sa Veclarom na dvije godine i predstavljaće veliko pojačanje.

Njemački tim je prošle sezone jedva izborio opstanak i u narednoj ne želi da se ponovi taj scenario. Vranješ je već treće pojačanje i dolazi iz Benfike.

- Znam da je Veclar klub sa tradicijom i jedva čekam da zaigram pred sjajnim navijačima. Sigurno je da ću dati sve od sebe ovdje da napravimo što bolje rezultate. Ova tradicija i sjajna arena sa navijačima u najboljoj ligi na svetu – to je nešto posebno za mene i zaista mi je drago što ću dobiti šansu da igram ovo takmičenje  -poručio je Vranješ na predstavljanju.

Za Vranješa riječi hvale imaju direktor i trener-

-Vladimir donosi mnogo međunarodnog iskustva i rutine koja nam je potrebna na terenu i van njega. On će nam donijeti neophodnu stabilnost i liderstvo. Vladimir je timski igrač, veliki borac koji ima pobjednički mentalitet poručio je generalni direktor Bjorn Sakp.

Novi trener Frenk Karstens je takođe veoma zadovoljan:

-Vranješ će nam pomoći u odbrani svojim ponašanjem i iskustvom. Oduševljen sam što dobijamo vrhunsko pojačanje- rekao je Karstens.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana