Vranješ gleda ka Aziji

Siniša Kotaraš
Vranješ gleda ka Aziji

BANjALUKA - Samo dan uoči gostovanja kod Zrinjskog Borac je ostao bez kapitena i najboljeg strijelca Stojana Vranješa koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Aziji.

 Zahvaljujući sjajnim igrama kako prošle tako i ove sezone neće mu biti teško da pronađe novi angažman, a pitanje je kako će Borac nadoknaditi njegov nedostatak. Iako će svi detalji biti poznati u ponedjeljak odlučeno je da on ne putuje sa ekipom u Mostar. Ovakav razvoj situacije svakako je iznenadio sve, a naročito navijače, pa ostaje da se vidi kako će trener Nemanja Miljanović ukomponovati ekipu za gostovanje u Mostaru, kao i tri preostale utakmice do kraja prvog dijela šampionata.

Vranješ je i u minuloj šampionskoj sezoni bio jedan od najzaslužniji za taj uspjeh sa 15 postignutih pogodaka. U tekućem šampionatu već se deset puta upisao u listu strijelaca i drugi je u ligi sa samo jednim golom manje od vodećeg Nemanje Bilbije. Ipak, dugo očekivani dvoboj golgetera će izostati.

Bez obzira na sve, Miljanovića nije napustio umjereni optimizam.

- Moramo odigrati čvrsto, jako i muški i nastojati da budemo precizni u završnici, jer nam rival neće dozvoliti mnogo prilika. Uz to, Zrinjskom se ne smije ništa poklanjati, jer ćemo biti kažnjeni na najbolniji način - dodao je Miljanović koji u Mostaru neće moći da računa ni na Aleksandra Subića i Bojana Pavlovića koji su van tima zbog virusa korona.

Parovi 16. kola, subota: Leotar – Široki Brijeg (13 časova), Radnik – Sarajevo (17), Zrinjski – Borac (19). Nedjelja: Rudar Prijedor – Željezničar (13), Posušje – Tuzla siti (13). Ponedjeljak: Sloboda – Velež (18 časova).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana