Vojvodić na izlaznim vratima Slobode

D. P.
Vojvodić na izlaznim vratima Slobode

NOVI GRAD - Iskusni stručnjak Darko Vojvodić, kako “Glas Srpske” nezvanično saznaje, u nastavku sezone najvjerovatnije neće sjediti na klupi Slobode.

On je u prvom dijelu sezone sa prvoligašem iz Novog Grada osvojio drugo mjesto sa četiri boda zaostatka za jesenjim prvakom Krupom i tako ostvario želje čelnika kluba sa stadiona “Mlakve” da pred nastavak sezone ostanu konkurentni u borbi za titulu i plasman u Premijer ligu.

Po okončanju jesenjeg dijela Vojvodić je rekao da je uspio da ispuni ciljeve sa dosta skromnim igračkim kadrom, a od uprave zatražio je da se pojačaju pred proljećne bitke, kao i da se klub uozbilji u pojedinim segmentima, jer u prvom dijelu sezone na klupi praktično nisu imali ni fizioterapeuta, ni ljekara.

Dodatni problem klubu sa dugom i svijetlom tradicijom napravile su i nedavne poplave poslije kojih su “Mlakve” nekoliko dana bile pod vodom i neizvjesno je još koliku štetu su napravile ne samo na terenu, već i na kompletnoj infrastrukturi. Ne zna se ni sa koliko novca će Sloboda raspolagati u 2023. godini, a to će zavisiti od budžeta opštine Novi Grad, odnosno onog dijela koji će se izdvojiti za sport.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana