Vlasenica i Igrišta čekaju karavan trke "Beograd Banjaluka"

Dejan Kondić
Vlasenica i Igrišta čekaju karavan trke "Beograd Banjaluka"

VLASENICA - Šesti put Vlasenica će ugostiti neke od najboljih svjetskih biciklista i ovaj put biti cilj druge etape 18. izdanja međunarodne biciklističke trke "Beograd Banjaluka".

- Kao i svake godine spremno ćemo dočekati našu braću i prijatelje iz trke "Beograd Banjaluka". Biće ovo sjajna prilika da pored Ski centra Igrište i ostali naši potencijali budu predstavljeni Evropi i svijetu - rekao je načelnik opštine Vlasenica, Miroslav Kraljević.

Etapa čiji je cilj u Vlasenici vozi se 19. aprila. Startuje iz Zvornika, preko Bratunca i Šekovića, a duga je oko 140 km.

- Gospodin Kraljević i ljudi u ovom gradu su veliki borci i sve ove godine izborili su se za svoje mjesto, koje je jako visoko u našoj hijerarhiji. Hvala svima u Vlasenici što su sve ove godine uz nas i nadam se uskoro cilju upravo na Igrištima - poručio je Vladimir Kuvalja, direktor trke "Beograd Banjaluka".

Potpredsjednik Biciklističkog saveza Republike Srpske, Željko Lukić otkrio je neka imena članova nacionalnog tima Srpske koji će učestvovati na trci.

- Reprezentativci su spremni za dobar nastup ovdje. Želja nam je osvajamje jedne od majica. Od naših momaka nastupiće Đorđe Kupusović, Davor Tubić i Goran Stevanović. Ostala imena biće poznata uskoro - zaključio je Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana