Vladimir Ilić. trener Krupe: Pobjegli smo od paklenih vrućina

Darko Pašagić
Vladimir Ilić. trener Krupe: Pobjegli smo od paklenih vrućina

ČAJETINA - Fudbaleri aktuelnog šampiona Republike Srpske Krupe već šest dana nalaze se na Zlatiboru, gdje hvataju zalet za novo prvenstvo u kojem će ponovo imati visoke ambicije.

Pod dirigentskom palicom mladog stručnjaka Vladimira Ilića, koji je prije dva dana proslavio 24. rođendan, radi 25 fudbalera, a svima je jedini cilj da se što bolje pripreme za šampionat Srpske koji startuje 6. avgusta.

- Pobjegli smo od paklenih vrućina koje su u Banjaluci i Republici Srpskoj. Nismo mogli da izaberemo bolje vrijeme za odlazak na pripreme, jer su ovdje temperature oko 25 stepeni Celzijusa i imamo idealne uslove za rad. Nemamo nikakve zamjerke ni na osoblje hotela “Palisad” koje nam je praktično 24 časa dnevno na usluzi - naglasio je Ilić.

Prije odlaska na pripreme Krupa je odigrala kontrolni susret sa Osijekom u kom je poražena sa 0:1. Na Zlatiboru su odigrana još dva meča. U prvom su izgubili od Slobode iz Užica, a drugom su istim rezultatom pogotkom Slobodana Đekića savladali Budućnost iz Arilja.

- Rezultati u pripremnim utakmicama uvijek su bili u drugom planu. Tako je i ovog puta. Najvažnije je da su nas do sada mimoišle povrede i da imam na raspolaganju sve fudbalere. Ovo je za nas četvrta sedmica priprema i još nemam pravu sliku ekipe ni rostera, ali se polako slažu kockice - nastavio je Ilić.

Fudbaleri Krupe se večeras vraćaju sa Zlatibora, a prije toga će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu.

- Rival će nam biti ekipa IMT-a iz Beograda. Po povratku kući nastavljamo sa radom, a generalnu provjeru imaćemo 29. jula protiv Laktaša. Četiri dana kasnije igrači sa manjom minutažom sastaće se sa Jedinstvom iz Bihaća - rekao je Ilić.

I u narednoj sezoni ambicije Krupe biće veoma visoke.

- U svako prvenstvo ulazimo sa istim ciljem, a to je da budemo u samom vrhu. Još je teško reći da li ćemo se ponovo boriti za ulazak u Premijer ligu, ali bi bilo lijepo kada bismo ponovili prošlogodišnji rezultate kada smo bili šampion Srpske i osvajači Kupa - dodao je Ilić.

Dva pojačanja

U redovima Krupe nije baš prometno ovog ljeta. U redove šampiona Srpske stigla su samo dva fudbalera Bojan Batar, koji je prošle sezone nosio dres bijeljinskog Radnika, i Aleksandar Petrović (Željezničar Sport tim). Klub iz kanjona Tijesno napustili su Dimitrije Tvrdišić, Nemanja Vidović, Emanulah Blažević i Imran Bilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana