Vladan Arizanović opet u dresu Leotara: Srce me vuklo u Trebinje

Darko Dragičević
Vladan Arizanović opet u dresu Leotara: Srce me vuklo u Trebinje

VRANjE - Bek Vladan Arizanović se nakon samo godinu dana vraća u Trebinje. Stameni rukometaš iz Vranja je otkrio da se vrlo lako dogovorio o povratku u hercegovački klub.

Arizanović se vraća u dobro poznatu sredinu, jer je ranije već dvije godine nosio dres Leotara. Ističe da nijednog momenta nije imao dilemu u vezi sa povratkom.

- Nakon epizode u Slovačkoj Leotar se opet javio i srce me je prosto vuklo u Trebinje. Stekao sam tu dobre prijatelje, djevojka mi je iz Trebinja, ambicije kluba su takođe visoke, tako da smo se lako dogovorili. Leotar će opet igrati u Evropi, dosta ekipe poznajem i sve to je bilo dovoljno da se vratim i pojačam ovaj klub - rekao je Arizanović za Vranjansku televiziju.

U prvom mandatu bek je sa Leotarom bio veoma uspješan. Nakon uspješne sezone u Železničaru uputio se u Trebinje, gdje je ostao dvije godine.

- Otišao sam u Leotar i to za mene nije bilo inostranstvo. Naši ljudi, trener je bio Darko Tavrić, koji je sad selektor Katara. Ostvarili smo sjajne rezultate. Bili smo četvrti druge sezone izborili plasman u Evropu. Ipak tada se javio slovački klub Agro Topolčani sa sjajnom ponudom. Želio sam da se okušam u pravom inostranstvu i odigrao sam prošlu sezonu za njih. I te kako mogu da budem zadovoljan sezonom, jer smo na kraju završili peti i ostvarili klupske ciljeve. Sigurno je da će mi sezona koju sam imao tamo puno značiti, jer sam vidio da mogu da igram i u inostranstvu - dodao je Arizanović.

Za njega nije bilo puno dileme u vezi sa izborom sporta. Njegova otac Zoran takođe je bio rukometaš i od rođenja Vladan se igrao rukometnom loptom.

- Eto rukomet mi je u krvi. Otac je bio rukometaš, tako da sam odmalena išao na mečeve, nakon toga sam se igrao loptom i zavolio ovaj sport. Krenuo sam da treniram u osnovnoj školi i ostao sam do danas. Stekao sam brojne prijatelje, tako sam potpuno zadovoljan svojom dosadašnjom karijerom, a nastojaću da je dodatno obogatim novim uspesima - poručio je bek od kojeg u Trebinju očekuju da ponovi sjajne partije.

Otac trener

Na početku karijere Vladanu je trener bio njegov otac Zoran. Sa njima je radio i Miodrag Nikolić. Brojni rukometaši su nakon toga napravili sjajne karijere poput Mateja i Stefana Dodića. Matej sad igra za Metaloplastiku, dok je Stefan član šampionske ekipe Vojvodine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana