Višegrad od starta želi ka tituli

Darko Dragičević
Višegrad od starta želi ka tituli

VIŠEGRAD - Nakon puna dva mjeseca priprema, jesenji šampion Prve rukometne lige Republike Srpske Višegrad krenuće ka ispunjenju željenog cilja, a to je osvajanje titule šampiona i plasmanu u Premijer ligu BiH.

Ekipa trenera Željka Jaćimovića ima bodovnu prednost u odnosu na rivale, a na njihovoj strani je i raspored.

Naime, dva glavna rivala dočekuju na svom parketu.

Takođe ekipa je pojačana za drugi dio sezone. Višegrad je doveo najboljeg strijelca lige Ognjena Markanovića, tu je Marko Kos dok je pred start lige stigao i desni bek Miloš Lojaničić.

Takođe od povrede se oporavio Siniša Dragičević, što će takođe da bude značajno pojačanje za ekipu.

-Počeli smo s priprema još 10.januara i nakon puna dva mjeseca imamo prvi zvanični meč. Dobro smo radili imali oko 100 treniga tako da mogu biti zadovoljan urađenim . Imali smo i dovoljan broj kontrolnih utakmica a sad slijedi ono prva mečevi u Prvoj ligi Srpske. Ulazimo pojačani u drugi dio sezone. Doveli smo iskusnog Miloša Lojaničića koji nam je popunio prazninu na desnom beku. Škripalo nam je na toj strani napada a sad smo doveli iskusnog beka. Takođe značajan je svakako povratak i Siniše Dragičevića pa ćemo biti jači na bekovskim pozicijama. On se oporavio i radi punom parom što nas raduje- istakao je trener Jaćimović.

Višegrađani ne kriju da je cilj titula šampiona ali ističu i da ne razmišljaju previše daleko.

-Istina je da imao dobar raspored i da nam glavni rivali u borbi za titulu Kozara Gradiška i MLadost dolaze u Višegrad. Međutim skoncentrisani smo samo na prvog protivnika a to je Kozara. U poslednja trri meča smo bez pobjede protiv njih . Dva puta smo remizirali i poraženi jednom. Iako oni ulaze oslabljeni ozbiljno ćemo ih svatiti. Samo o njima mislimo i da dobro krenemo u drugi dio šampionata- rekao je Jaćimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana