Vidić predstavio svoj tim ako pobjedi na izborima za predsjednika FSS

Tanjug
Vidić predstavio svoj tim ako pobjedi na izborima za predsjednika FSS

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nemanja Vidić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji. Vidić je u petak zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS.

"Vidić je predložio četiri potpredsednika FSS. Jedan je od njih osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus Branko Milutinović. On bi svojim iskustvom najviše pomogao u organizacionim pitanjima FSS. Na listi kandidata za potpredsednika su i bivši srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin", prenosi "Mocartsport".

Vidić planira da, ako pobjedi na izborima za predsjednika FSS, u Izvršni odbor kooptira bivše reprezentativce Milana Jovanovića i Danka Lazovića, trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića.

U Izvršni odbor FSS bi ušli i prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović, reprezentativka Srbije i članica Bajerna Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, koji je načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.

"Predstavnik sudija u IO FSS bio bi nekadašnji arbitar sa FIFA značkom Dragomir Stanković, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, koji je predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica", dodaje "Mocartsport".

Kandidaturu za predsednika FS S predao je ranije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić. Očekuje se da u toku dana Džajić predstavi svoj tim koji će rukovoditi FSS-om ako on bude izabran za predsednika. Izborna Skupština FS S zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana