Vaterpolo spektakl, Borac i Radnički igraju humanitarni meč

D.D.
Vaterpolo spektakl, Borac i Radnički igraju humanitarni meč

BANjALUKA - Vaterpolo klub Borac će večeras od 18.30 časova u humanitarnom meču da ugosti Radnički iz Kragujevca, učesnika Lige šampiona. Biće ovo sjajna prilika da ljubitelji sporta uživaju u pravom vaterpolu spektaklu a da uz to budu pomognu liječenje Jelene Karajice koja boluje od Kronove bolesti.

Reprezentativci Srbije, kapiten Nikola Jakšić i Radomir Drašović pozvali su sve ljubitelje sporta da dođu na Gradski olimpijski bazen i uživaju u dobroj utakmici i uz to budu humani.

-Zaista se zahvaljujemo domaćinu na prijemu. Prelijepo se osjećamo u Banjaluci. Pozivamo sve da dođu i uživaju u dobrom meču i da uz to budu humani i pomognu liječenje. Iako neću igrati sigurno je da će svi koji dođu biti u prilici da vide kvalitetnu utakmicu i sve ono što nas sport čini lijepim - poručio je kapiten Srbije Nikola Jakšić.

Trener Borca Stevan Nonković ističe da će za njegove momke ovo da bude pravi izazov. Banjalučani se spremaju za nastup u Prvoj B ligi Srbije.

- Imaćemo priliku da odmjerimo snage sa kombinovanim timom Radničkog i za nas će ovo da bude pravi test , da vidim gdje smo i šta još treba da radimo. Zadovoljan sam dosadašnjim radom i mislim da smo na dobrom putu a ovaj meč će nam biti sjajna priprema za ono što nas očekuje. Mlada smo ekipa sastavljena od srednjoškolaca i pojačana sa dva tri starija igrala a želim da u jednoj sezoni preskočimo tri u pozitivnom smislu da bi već u narednoj bili na ozbiljnijem nivou- dodao je Nonković.

Davor Josipović se zahvalio gostima na dolasku.

-Mi smo kao klub presrećni što imao mogućnost da ugostimo ove zlatne sportiste i sjajne momke i što ćemo s njima odigrati prijateljski humanitarni meč. Nama je drago da možemo da ugostimo učesnika Lige šampiona i da pomognemo liječenje naše Jelene Karajice. Od narednog mjeseca kreće humanitarni broj i pokrenuli smo akciju koja će nadam se spasiti jedan mladi život - istakao je Josipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana