Vaterpolisti Crne Gore u Trebinju na pripremama za evropsko prvenstvo

Srna
Foto: Srna

TREBINjE - Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nalazi se u Trebinju gdje se na novom zatvorenom bazenu priprema za Evropsko prvenstvo u vaterpolu koje će biti održano u Splitu od 29. avgusta do 10. septembra.

U trebinjskoj Javnoj ustanovi "Bazeni" Srni je rečeno da se na pripremama nalazi 16 vaterpolista Crne Gore koji će u Trebinju boraviti do nedjelje, 28. avgusta, nakon čega putuju za Split. 

"Iz stručnog štaba reprezentacije Crne Gore za grad Trebinje imaju samo riječi hvale i kažu da bazen pruža idealne uslove za održavanje priprema što pokazuje i to da su ključne treninge pred prvenstvo odlučili da treniraju na bazenu u Trebinju", rekli su iz ove ustanove. 

Oni ističu da gradu Trebinje i ustanovi "Bazeni" znači mnogo to što su u mogućnosti da ugoste jednu od najboljih svjetskih vaterpolo reprezentacija i da im pruže idealne trenažne uslove. 

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore doputovala je u Trebinje u utorak, 23. avgusta, na završne pripreme za Evropsko prvenstvo. 

"Završne pripreme pred odlazak na Evropsko prvenstvo smo odlučili da radimo u Trebinju. Već treći put ove godine smo na pripremama u Trebinju, gdje imamo veoma dobre uslove. Imali smo izuzetno gostoprimsto svih ljudi, izašli su nam u susret za sve što nam je potrebno kako na bazenu tako i u hotelu. Nadamo se da ćemo odraditi sve što smo planirali i da ćemo napraviti dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu", rekao je selektor reprezentacije Vladimir Gojković. 

Osim vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Srbije i Njemačke, na trebinjskom zatvorenom bazenu nedavno se pripremala i najbolja plivačica BiH Lana Pudar, koja je na Evropskom plivačkom prvenstvu u Rimu osvojila zlatnu medalju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana