Umičević: Prvo mobilizacija,a onda ostavke na kraju sezone

G.S.
Umičević: Prvo mobilizacija,a onda ostavke na kraju sezone

BANjALUKA – Član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac Marinko Umičević istakao je da je vrijeme za mobilizaciju svih kako bi se sezona završila što je moguće bolje, a zatim da kompletna uprava podnese ostavke.

Umičević navodi da se distancirao od kluba u posljednje vrijeme jer se ne slaže sa nekim odlukama

-Nakon što sam dao 30 000 maraka za plate, malo sam se distancirao u posljednjim kolima jer se ne slažem sa nekim stvarima oko kluba. Žao mi je Vladimira Brankovića jer znam koliko ga sve ovo troši. Borcu je potrebna šok terapija a ne možemo da promijenimo 20 igrača. Srozali smo se brzo, prošle godine titula ove godine borba za opstanak. Imaju i drugi povreda, ali moramo da vidimo kako je do njih došlo. Zašto se šalje pet igrača u reprezentaciju tokom priprema a zna se da neće zaigrati a ne jedan ili dva- istakao je Umičević.

On napominje  da je potrebno da se svi pogledaju u oči.

- Borac je dotakao dno i lično smatram da na kraju sezone svi treba da podnesemo ostavke i odemo. Klubu treba nova energija, svi smo se čini se malo zasitili i treba napraviti čistku. Istina je da nas je i ova borba oko prostorija iscrpila. Veliko je pitanje da li će Borac ostati u ligi i zbog toga nam je potrebna opšta mibilizacija. Tražiću da se sastane Upravni odbor, stručni štab, igrači, da vidimo šta je problem, da jedni drugima kažemo sve u lice. Po meni nije trebalo zamijeniti kapitena pred kraj sezone Niko nije kažnjen. Ne može biti 10 razlike bez obzira na loše suđenje. Nije dobro ni to ni poraz u Goraždu. Imamo težak raspored do kraja tako da moramo zbiti redove kako bi izbjegli borbu za opstanak – dodao je Umičević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana