Uhapšen napadač koji je upucao vođu navijača u Pančevu

G.S.
Uhapšen napadač koji je upucao vođu navijača u Pančevu

PANČEVO - Policija u Pančevu uhapsila je S. M. (21) zbog pokušaja ubistva B. M. (20) iz tog grada. Uhapšeni su jedan muškarac (47) iz Pančeva i jedan (50) iz Zemuna zbog sumnje da su S. M. poslije pucnjave skrivali u jednom stanu u Pančevu.

M. B. (20), jedan od vođa navijača Fudbalskog kluba Železničar, podsjetimo, teško je ranjen juče kad ga je nepoznati napadač upucao u stomak. Napadač je nakon toga pobjegao u nepoznatom pravcu.

“Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu gdje je odmah po prijemu i operisan. U gradu je poznat kao vođa navijača lokalnog kluba, ali i simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda”, objašnjava dobro obavješteni izvor iz istrage i dodaje da detalji pucnjave još nisu poznati.

Nekoliko sati nakon napada na B. M. na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava, a policija provjerava da li je riječ o nastavku obračuna.

“Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspio da pobjegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobjegao u pravcu Beograda” napominje izvor iz istrage, prenosi “Kurir”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana