U Rogatici najkvalitetnija takmičenja

S. M.
U Rogatici najkvalitetnija takmičenja

ROGATICA – Predsjednik i sekretar Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić i Nebojša Matijević posjetili su Rogaticu i razgovarali sa načelnikom Miloradom Jagodićem i saradnicima iz domena sporta o mogućnostima da ovaj grad bude domaćin kvalitetnih takmičenja.

U Rogatici je izgrađena najsavremenija tartan staza koju je verifikovala komisija Međunarodne atletske federacije. Tu su i tereni za skok udalj i uvis, bacanje diska, kladiva i koplja i jama sa vodom za stipl čez sa pratećom infrastrukturom sve što treba da ima moderan objekat za održavanje najkvalitetnijih takmičenja.

Očekuje se da će Rogatica već naredne godine biti domaćin prvenstava Republike Srpske i BiH u seniorskoj konkurenciji. Na potezu je Atletski savez, a Rogatica će ponuditi dobro domaćinstvo i sve ostalo u granicama materijalne i kadrovske mogućnosti.

Cijeneći dosad učinjeno za doprinos atletici, predsjednik saveza Duško Ivičić uručio je Jagodiću zahvalnicu u nadi da će atletika već na proljeće naredne godine biti “brend” Rogatice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana