U humanitarnoj utakmici rukometaši Zvezde bolji od Bijeljine

GS
Foto: Rtrs

U Bijeljini je odigrana humanitarna utakmica, rukometaša Bijeljine i Crvene zvezde. Slavili su Beograđani, 30:22.

Da se rukomet u Bijeljinu vratio među sportiste i navijače, pokazala je i večerašnja prijateljska utakmica rukometaša Bijeljin" i beogradske Crvene zvezde . Igralo se za publiku čije su ulaznice namijenjene u humanitarne svrhe. Za goste iz Beograda priređen je i prijem u Gradskoj upravi.

- Drago nam je da možemo da dođemo i da se ta rukometna utakmica odigra. Mi odgovaramo na sve pozive gdje je humanitarni povod za utakmicu, posebni što to organizuju Delije, najvijači Crvene zvezde iz Bijeljine - rekao je trener RK Crvena zvezda Nedeljko Matić.

Pune tribine sportske dvorane u Bijeljini pokazale su da je sport bio i ostao , više od igre .

- Pomoć će biti uručena onima kojima je potrebna. Što se nas tiče na nama je da odigramo dobar rukomet, da publika bude zadovoljna - naveo je predsjednik RK Bijeljina Bogdan Rankić.

- Mi smo izuzetno ponosni na Udruženje navijača Crvene zvezde iz Bijeljine koji već tradicionalno godinama organizuju humanitarne događaje sa našim domaćim klubom Radnikom u različitim sportovima - istakao je Filip Božić iz Kabineta gradonačelnika.

U ovoj prijateljskoj utakmici Beograđani su dali šansu mlađim igračima, a za bijeljinske rukometaše prilika više za promociju rukometa i sportskog duha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana