Turnir “Wwin kocka” treći put u Banjaluci: Prijave do nedjelje

D. P.
Turnir “Wwin kocka” treći put u Banjaluci: Prijave do nedjelje

BANjALUKA - Turnir “Wwin kocka” u nožnom tenisu biće po treći put održan u Banjaluci, a prijave za ovu smotru primaće se do nedjelje.

Sve utakmice biće odigrane na platou ispred Robne kuće “Boska”, a turnir u organizaciji turističke agencije “Good Host” Banjaluka startuje u ponedjeljak, 29. avgusta i trajaće do subote, 3. septembra.

- Ove godine smo u junu prvi put turnir organizovali u Trebinju, gdje smo imali odličan odaziv i publike i ekipa. U narednim godinama turnir planiramo i u drugim dijelovima Republike Srpske. S obzirom na to da smo jedini koji organizuju turnir u ovom sportu u regionu, vidimo priliku da privučemo igrače i iz drugih zemalja. Interesovanje je veliko kao i prethodnih godina, broj ekipa se neće znati do nedjelje do kada su otvorene prijave. Važno je napomenuti da ove godine imamo posebnu kategoriju za dame. Prva nagrada za seniore je 1.000 maraka, uz brojne robne i turističke nagrade. Za djecu i dame smo pripremili poklon pakete i mnogo iznenađenja - naglasio je jedan od organizatora turnira Bojan Garić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana