Trkulja napustio klupu Mladosti

D.D.
Trkulja napustio klupu Mladosti

BANjALUKA – Goran Trkulja više nije trener banjalučke Mladosti. Nakon sjajne sezone u kojoj je ekipa osvojila titulu šampiona u Prvoj ligi Republike Srpske i izborila viši rang, perspektivni stručnjak je napustio klupu.

Razlog je čini se to što ekipa naredne seznajvjerovatnije neće biti u prilici da igra elitni rang koji je izborila na parketu.

-Žao mi je što napuštam Mladost. Hvala im na ukazanom povjerenju u prošloj sezoni, što smo godinu dana imali jednu zaista sjajnu priču koju smo krunisali titulom šampiona u Republici Srpskoj. Zaista nemam riječi kojima mogu da opišem atmosferu na treninzima i u klubu koliko smo bili pravi tim. Ipak, odlučio sam da odem jer klub najvjerovatnije neće igrati Premijer ligu BiH. U takvim uslovima zaista ne znam kako bih mogao da motivišem igrače da nastave sa radom kao dosada. Svi smo željeli da igramo prvenstvo BiH i to smo izborili na parketu a nakon svega teško bih mogao da ponovimo sezonu. Ostaću u rukometu tražiti nove izazove a od srca želim sve najbolje igračima, bivšem klubu, te čelnim ljudima Mladosti- poručio je Trkulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana