Trener Sloge Zoran Ćurguz pred meč sa Zrinjskim: Njihov umor naša šansa

D. P.
Trener Sloge Zoran Ćurguz pred meč sa Zrinjskim: Njihov umor naša šansa

DOBOJ - Fudbaleri Sloge u odgođenoj utakmici četvrtog kola Premijer lige BiH večeras od 18 časova na stadionu “Dr Milan Jelić” u Modriči dočekuju aktuelnog šampiona Zrinjski, a kormilar Dobojlija Zoran Ćurguz smatra da su Mostarci apsolutni favoriti.

- Nadam se da ćemo biti bolje raspoloženi nego u prošlom kolu, kada smo poraženi od Tuzla sitija sa 0:3 i bila je to naša prva utakmica u ovoj sezoni u kojoj nismo zatresli protivničku mrežu. Jasno je su Mostarci i ove godine najveći favorit za titulu, pa su samim tim i favoriti u ovom okršaju. Međutim, našu šansu vidim u njihovom umoru, jer su u stalnom takmičarskom ritmu i svake sedmice igraju po dvije utakmice. Taj umor se osjetio i u njihovom prošlom susretu protiv Posušja. Prvih pola časa bili su savršeni, a onda se poslije toga vidjelo da njihova igra više nije toliko tečna - naglasio je Ćurguz.

Po njegovim riječima, odlična stvar je i što Dobojlije ovaj susret dočekuju bez ikakvih kadrovskih problema.

- Nemamo ni kažnjenih, ni povrijeđenih igrača i očekujem da svi koji dobiju šansu budu maksimalno motivisani za ovaj susret - dodao je Ćurguz.

Danas od 16 časova biće odigrane još dvije odgođene utakmice trećeg kola. U Doboju kod Kaknja sastaju se Igman i Tuzla siti, dok će u Banovićima Sloboda ugostiti Velež. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana