Trener Leotara Marko Vidojević prezadovoljan: Remi dodatni vjetar u leđa

D. P.
Trener Leotara Marko Vidojević prezadovoljan: Remi dodatni vjetar u leđa

SARAJEVO - Trener Leotara Marko Vidojević prezadovoljan je bodom koji su njegovi puleni osvojili u premijernom meču novog šampionata i rekao je da nije mogao poželjeti ljepši debi na klupi Trebinjaca.

Četa sa “Polica” u prvom kolu Premijer lige BiH igrala je neriješeno na “Grbavici” protiv Željezničara (1:1). Gosti su poveli u 20. minutu golom Ognjena Todorovića, a četiri minuta kasnije izjednačio je Edin Cocalić. Pravi junak meča bio je golman Leotara Dušan Puletić koji je u nastavku susreta odbranio nekoliko “zicera”.

- Prva utakmica u sezoni je uvek specifična, jer ekipe traže svoju formu, ali u ovakvom ambijentu i sa ovakvom podrškom koju je Željezničar imao stvarno moramo biti zadovoljni ovim rezultatom. Moram odmah da naglasim da smo zasluženo došli do ovog boda s obzirom na dešavanja na terenu.  Ekipa je stvarana u hodu i pred nama je još mnogo posla, ali će nam ovaj remi biti sigurno dodatni vetar u leđa. Doneće nam samopouzdanje i veru da možemo da se nosimo sa svima u ligi - naglasio je Vidojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana