Trener Borca Vinko Marinović poslije remija sa Igmanom: Maksimalno do kraja jeseni

G.S.
Trener Borca Vinko Marinović poslije remija sa Igmanom: Maksimalno do kraja jeseni

KAKANj - Iako su prije meča najavljivali pobjedu protiv Igmana i osvajanja sva tri boda na gostovanju, fudbaleri Borca nisu u tome uspjeli, jer poslije 90 minuta mreže su ostale netaknute.

Bila je to utakmica koja će biti veoma brzo zaboravljena, a najbolje šanse da dođu do pobjede Banjalučani su imali u posljednjih nekoliko minuta kada se nisu "proslavili" prvo Darko Lazić, a potom i Amar Begić. Banjalučani su bili aktivniji rival na terenu, ali bez prave realizacije. Toga je svjestan i šef stručnog štaba "crveno-plavih" Vinko Marinović, koji je poslije susreta naglasio da je ovo najrealniji rezultat.

- Uspjeli smo kroz posjed lopte kontrolisati veći dio utakmice kao što smo i željeli, ali nam je nedostajalo kreacije da završnim pasom uđemo u više prilika za gol i konkretizujemo svoju igru. Ekipa Igmana odigrala je jako dobru utakmicu, tako da na kraju iako mislim da smo bili bliže pobjedi koju smo željeli prihvatamo da je neriješen ishod realan. Naš zadatak je da se sada okrenemo utakmici protiv Slobode, te da se povratkom na naš stadion vratimo pobjedama. Moramo u ova četiri kola da osvojimo što više bodova i tako ostanemo konkurentni u borbi za sam vrh tabele - rekao je Marinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana