Trener Borca Nemanja Miljanović nezadovoljan poslije poraza od Sloge u “generalci”: Opomena u pravi čas

Darko Pašagić
Trener Borca Nemanja Miljanović nezadovoljan poslije poraza od Sloge u “generalci”: Opomena u pravi čas

DOBOJ - Šef stručnog štaba Borca Nemanja Miljanović bio je nezadovoljan, prije svega rezultatom, poslije generalne provjere u kojoj su njegovi izabranici poraženi od Sloge na “Lukama” sa 0:1.

Prema njegovim riječima, rani gol Dobojlija, koji je u trećem minutu postigao Stefan Božić odredio je dalji tok utakmice.

- Ovo je opomena u pravi čas i došla je poslije veoma dobrih izdanja u Antaliji i sigurno je da ćemo dobro analizirati ovaj susret u kojem smo stvarno stvorili veliki broj šansi. Međutim, dozvolili smo rivalu da u ranoj fazi utakmice postigne gol, što mu je dalo dodatnu snagu, a nas kao da je sputalo - naglasio je Miljanović.

Strateg Banjalučana je rekao da ova provjera neće pokvariti cjelokupan utisak, koji su fudbaleri ostavili.

- Iza nas su stvarno odlično odrađene pripreme u kojoj je ova ekipa pokazala veliko zajedništvo i sigurno je da će jak kolektiv biti možda i naš najveći adut u nastavku sezone. Ne odustajemo od naših ciljeva i sigurno je da će ova ekipa igrati zapaženu ulogu u nastavku sezone i uspjeti da se domogne plasmana na međunarodnu scenu - nastavio je Miljanović.

Prema njegovim riječima, stručni štab na čijem je čelu ima još nekoliko manjih nedoumica oko startne postave i sigurno je da duel 20. kola protiv Širokog Brijega na “Pecari”, koji se igra u petak, 25. februara od 16 časova neće početi ista postava kao u Doboju.

- Manje-više to je to, ali biće još nekih malih rotacija. Zato će nam dobro poslužiti i utakmica u subotu, koju od 13 časova igramo u Laktašima protiv istoimenog domaćina. Na terenu će se naći naša kombinovana ekipa. U njoj će biti fudbaleri koji su tokom priprema imali manju minutažu i oni mlađi. Biće to prilika da još jednom vidimo na koga od ovih igrača možemo ozbiljnije računati u nastavku sezone - dodao je Miljanović.

Postava

Susret u Doboju u dresu Borca počeli su: Bojan Pavlović, Dino Ćorić, Aleksandar Vojnović, Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Amar Begić, Goran Brkić, David Čavić, Obren Cvijanović, Dejan Meleg i Jovo Lukić. U nastavku susreta u igru su još ušli: Aleksandar Subić, Strahinja Bošnjak, Panajotis Moraitis, Toni Jović, Ferhad Ajaz, Luka Cucin, Dejan Popara i Milan Vušurović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana