Topolović: ABA ligom rukovode neodgovorni pojedinci

M. Z.
Topolović: ABA ligom rukovode neodgovorni pojedinci

Banjaluka - Načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović potvrdio je “Glas Srpske” da iz ABA lige je stigao ugovor o organizaciji fajnal fora, ali promjenjen u odnosu na ono što je dogovoreno sa generalnim menadžerom “Sidra” Romanom Liscem na sastaku prošle sedmice. Čini mi se da ABA ligom rukovode neodgovorni pojedinci.

- Dobili smo parpir u kojem ne stoji ono što smo dogovorili. ne bih iznosio u javnsot konretne stvari ali smo dovedeni u nezavidnu situaciju. Lisac je bio u posjeti Laktašima i tada smo izrazili spremnost da budemo domaćini uz određene uslove. Sastanak je bio je posvećen dogovoru oko samih aktivnosti i tehničkih stvari, prije svega obezbjeđenja. Međutim, sada je stigao prijedlog ugovora koji bi predstavnici sportske dvorane u Laktašima trebali da potpiše sa rukovodstvom ABA lige mada njihovi zahtjevi nisu u skladu sa ranijim dogovorima - izjavio je Topolović.

Lisac: Ugovor nismo mijenjali

Generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac izjavio je za “Glas Srpske” da nije tačno da ugovor o domaćinstvu fajnal fora nije izmjenjen i da u njemu nema ništa više osim onoga što je dogovoreno na sastanku u Laktašima prošle sedmice.

- Poslali smo prijedlog ugovrora i čekamo potpis. Nije tačno da smo izmjenili išta od onoga što smo dogovorili na sastanku u Laktašima. Sigurno da ovo nije konačna verzija i ugovor je sklon dorađivanju. Opština Laktaši kao suorganizator fajnal fora dobila je svoj primjerak na uvid i sve primjedbe može da iskaže. Svaki ugovor koji mi sklapamo po “pet puta” pretri izmjene - izjavio je Lisac.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana