Tijana Bošković poslije poraza u finalu EP: Mnogo smo razočarane, htele smo zlato

GS
Tijana Bošković poslije poraza u finalu EP: Mnogo smo razočarane, htele smo zlato

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković je poslije poraza u finalu Evropskog prvenstva od Turske 3:2 navela da su sve igračice zaista dale sve od sebe i da su se borile do posljednjeg trenutka, ali da su nijanse odlučile.

Izuzetna borba viđena je u Briselu, gdje je Turska nošena ogromnom podrškom publike uspjela da preokrene meč i dođe do trijumfa u neizvjesnoj završnici petog seta.

- Mnogo smo razočarane, mnogo smo htele ovo zlato. Mislim da smo to pokazale na terenu. Stvarno smo se borile do poslednjeg trenutka. Moram da čestitam protivnicama, bile su sjajne. NIjanse su presudile i nažalost u petom setu nismo uspele da presudimo u našu korist - rekla je Tijana Bošković za RTS poslije utakmice.

Vidno tužna, Tijana je zahvalila na podršci svih navijača istakavši da se njihova podrška zaista osjećala među igračicama.

- Hvala navijačima koji su došli u Brisel, svima u Srbiji, Republici Srpskoj, stvarno smo mogle da osećamo njihovu podršku. Žao nam je što nismo osvojile zlato. Dale smo sve od sebe. Moramo brzo da se oporavimo i da se pripremamo za kvalifikacije za Olimpijske igre, koje su podjednako važne kao Evropsko prvenstvo - zaključila je Bošković.

Odbojkašice već 8. septembra putuju na kvalifikacioni turnir na Olimpijske igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana