Tešiću Kormilo Slobode iz Mrkonjić Grada

D. P.
Tešiću Kormilo Slobode iz Mrkonjić Grada

MRKONjIĆ GRAD - Mladi 39-godišnji stručnjak Marko Tešić novi je šef stručnog štaba prvoligaša Slobode iz Mrkonjić Grada.

On je na toj funkciji naslijedio Darka Maletića sa kojim je nedavno sporazumno prekinuta saradnja. Tešić je u prošloj sezoni bio kormilar premijerligaša Rudar Prijedora, a u prvom dijelu prvenstva radio je kao trener u mlađim selekcijama banjalučkog Borca. On je svojevremeno kao igrač nosio dres Slobode, kada su Mrkonjićani imali respektabilan prvoligaški tim.

- Dobro sam upoznat sa situacijom na “Lukama” i znam da je jedini cilj u nastavku sezone da se izbori opstanak. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Već u nedjelju od 12 časova obavićemo prozivku i tako će početi pripreme za drugi dio prvenstva. Očekuje nas sve zajedno puno posla. Međutim, izazova se ne bojim i vjerujem da ćemo ostvariti zacrtane planove. Imamo dovoljno vremena za pripreme, šest sedmica, odlične uslove za rad ovdje u Mrkonjić Gradu, tako da očekujem da nastavak sezone dočekamo potpuno spremni. Planirano je da odigramo i četiri kontrolna meča, a u narednim danima biće poznata i imena rivala - rekao je Tešić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana