Šteta - Teniserke iz Republike Srpske ostale bez bronze

D.D.
Šteta - Teniserke iz Republike Srpske ostale bez bronze

KAZANj – Ženska teniska reprezentacija Republike Srpske nije uspjela da se osvoji medalju na Igrama Briksa. U borbi za bronzu Indija je bila uspješnija i slavila je sa 2:0.

Sara Mikača je u prvom duelu poražena nakon velike borbe u tri seta. Indijka Adkar Vaišnavi je slavila 2:1 po setovima je bilo 6:7, 7:6, 6:2. Meč je  inače bio prekinut zbog kiše i nastavnjen je u dvorani.

-Jeste nažalost sam izgubila u trećem setu bila je jaka borba. Poremetili su nas vremenski uslovi. Prvo je  bilo jako vruće a zatim smo zbog padavina prešli u dvoranu.  Zadovoljna sam svojokj igrom presudilo je iskustvo. Sigurno da sam bolja igračica za  nas je ovo divno iskustvo sve i možemo d a budemo zadovoljni svojim nastupima-rekla je

Anastastija Ignjatić je poražena sa 2:0. Maruri Suhitha  je slavila  6:3, 6:0.

- Pritisak je bio veliki. Obe smo dale maksimum, ali jednostavno danas nije išlo. Žao nam je što nismo uspjele da osvojimo medalju zaista smo to željele . Jako lijepo iskustvo je bilo igrati na Igrama Briksa. Dosta mečeva nova  iskustva i sigurno da  smo napredovali kroz ove mečeve. Turnir me sigurno unaprijedio- istakla je Ignjatićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana