Španci iskoristili Ronalda na "dan šale": Ronaldo se nudi Barseloni!

B92
Foto: Tanjug

Katalonski Mundo Deportivo rano jutros objavio je senzacionalnu, ali lažnu ili šaljivu vijest da Barselona u svoje redove želi dovesti Kristijana Ronalda, koji "nije sretan u Mančester Junajteru".

Prvenstveno, treba istaći da se 28. decembar u Španiji obilježava i kao "El Dia de los Santos Inocentes ", odnosno kao dan kada se zbijaju šale na tuđi račun, nešto slično kao 1. april. Zato članak Mundo Deportiva u svakom slučaju treba uzeti s rezervom.

"Možda je to bomba zimskog prelaznog roka i mogao bi biti potpis vijeka", navodi se u prvoj rečenici objavljenoj na portalu Mundo Deporitvo.

Navodi se da nije srećan u Mančesteru, te da je kontaktirao novog trenera Barse Ćavija Ernandesa putem Đerara Pikea, dok sa druge strane njegov agent Horhe Mendeš pregovara sa Đoanom Laportom, predsjednikom katalonskog kluba.

Ronaldo je upoznat da Barselona traži golgetera ove zima, budući da je tu trenutno deficitarna.

U Barsi su najpre pomislili da je u pitanju šala, ali se ispostavilo da je namjera Ronalda da ustalasa fudbalsku Evropu zaista realna.

Navodi se u tekstu da Kristijano Ronaldo nije srećan novim metodama Ralfa Ragnika u Junajtedu, te da je brže-bolje zatražio odlazak.

"Mundo deportivo" prenosi da je Ronaldo kontaktirao bivšeg saigrača upravo iz Mančestera, Đerara Pikea, koji je prenio ideju Ćaviju, a on uzvratio da provjeri da li je Ronaldo svjestan na kojoj bi poziciji igrao.

Navodno bi živio u kući Lionela Mesi, koju bi mu lično iznajmio Argentinac, što takođe daje čar cijeloj priči.

"Mundo Deportivo" je najavio ozbiljan zemljotres, a vidjećemo koliko je realno da se sve i obistini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana