Talić i Vučić: Saradnja Sportskih centara Srbije i Srpske

GS
Talić i Vučić: Saradnja Sportskih centara Srbije i Srpske

BANjALUKA Direktor Sportskog centra "Borik" Nenad Talić prisustvovao je sastanku UO i članova Asocijacije sportskih centara Srbije.

Sastanak je održan u Kladovu, a na sastanku su učestvovali predstavnici više SC iz Srbije meću kojima su: SC Banjica Beograd. SC Vračar Beograd, SC Vrbas, SRC Dubočica Leskovac, SPC SPENS Novi Sad, SRC Vlasina Vlasotince, SH Smederevo na čelu sa direktorom i predsjednikom Asocijacije SC Srbije Ivanom Vučićem.

Takođe, na sastanku su razmijenjene ideje o međusobnoj saradnji članica Asocijacije, ali se govorilo i o saradnju sa Asocijacijom sportskih centara Republike Srpske.

Razvoj sporta, bolja infrastruktura sportskih centara i dvorana, međusobna saradnja, razmjena iskustava ali i dobara, opreme, samo su neki od osnovnih ciljeva saradnje među centrima i Asocijacijama. Dobra saradnja SC Borik sa svim Sportskim centrima iz Srbije, kao i iz regiona, na ovaj način je dokazana ali i produbljena.

“SC Borik iz Banjaluke, kao najveći centar u Republici Srpskoj, već duži niz godina ima sjajnu saradnju kako pojedinačno sa centrima u Srbiji, tako i sa našom Asocijacijom. Direktor Talić sa svojim timom sjajno rukovodi ovim Sportskim centrom i ponosni smo na našu saradnju, koja prevazilazi poslovni odnos. Svaki put se radujemo da imamo mogućnost razmjene ideja i iskustava i priznaću vam, mnogo toga možemo naučiti od naših prijatelja i biću slobodan i reći i naše braće iz Banjaluke. Možemo se usaglasiti da je malo objekata koji su stari 50 godina, a da su tako uredni i moderno opremljeni kao Hram sporta, dvorana Borik. Drugi objekti u sklopu SC Borik su noviji i logično, izgledaju i održavaju se savršeno. Direktor Talić i njegovi saradnici su uvijek dragi gosti na svim naših sastancima i u svim Centrima širom Srbije. Zbog svega toga, jedan od narednih sastanak UO Asocijacije SC Srbije planiramo održati u što skorijem vremenu na prostoru Banjaluke ili Republike Srpske uopšte. Takođe, planirana je i konkretna saradnja i sa Asocijacijom SC Republike Srpske na čijem je čelu takođe gosp. Talić, ali  i posjeta ostalim centrima Srpske.” – izjavio je gosp. Ivan Vučić, predsjednik Asocijacije Sportskih centara Srbije i dodao:

“Želim iskoristiti priliku i čestitati svim radnicima u Sportskim centrima, ali i građanima Srbije i Srpske Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.”.

Direktor SC Borik Nenad Talić se zahvalio gosp. Vučiću i ostalim direktorima za gostoprimstvo:

“Uvijek je ugodno boraviti u bratskoj Srbiji, posebno u danima kada se spremalo obilježavanje našeg velikog zajedničkog Dana srpskog jedinstva. SC Borik ima za cilj da proširuje saradnju kako sa svim SC iz Srbije, ali i iz cijelog regiona (Slovenija, Hrvatska, FBiH i dr.). Razmjenom iskustava želimo doći do boljih uslova za sve naše sportiste i ostale korisnike, ali i do boljih standarda i uslova rada za radnike. Trudimo se da na najbolji način predstavimo naš Sportski centar, našu Banjaluku, ali i Republiku Srpsku. Zahvaljujem se još jednom gosp. Vučiću i ostalim direktorima za sjajno gostoprimstvo i uspješnu saradnju i čestitam im za odlično vodjenje Asocijacije SC Srbije”- završio je Talić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana