Tadić: Ekipa pokazala karakter

Agencije
Tadić: Ekipa pokazala karakter

MINHEN - Najbitnije od svega je da smo osvojili bod. I dalje smo u igri, ekipa se nije predala i pokazala je karakter, izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije poslije meča sa Slovenijom u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Slovenije odigrale su danas u Minhenu bez pobjednika, 1:1.

Slovenija je povela 1:0 u 69. minutu pogotkom Žana Karničnika, ali je Luka Jović golom u petom minutu nadoknade vremena donio bod Srbiji.          

"Osećanja su mi pomešana. Pre utakmice smo želeli tri boda, bojažljivo smo ušli u meč. Slovenija je imala veću inicijativu od nas, imali su neke prilike. Imali smo neku šanse u prvom i drugom poluvremenu, da smo postigli pogodak bilo bi drugačije", rekao je Tadić poslije meča za RTS, prenosi Tanjug.

On je istakao da ekipa Srbije pokazala karakter na ovoj utakmici.

"Mnogo smo promašili šansi za naše standarde, trebalo je da budu dva, tri gola za nas. Posle toga primili smo gol", dodao je Tadić.

Kapiten Srbije je naveo da njegov tim u narednom meču protiv Danske mora da ispravi sve nedostatke.

"Svaka utakmica donosi dobre i loše stvari, definitivno bi trebalo da analiziramo šta je bilo nije bilo dobro. Da analiziramo i ispravimo nedostatke i poboljšamo stvari koje smo radili dobro, najbitnije je da izvučemo pouke. Slovenija je dobra ekipa, organizovana, igraju direktan fudbal, prepustilii smo im loptu u pojedinim situacijama", rekao je Tadić.

U drugom meču drugog kola grupe C, od 18 sati igraće Engleska i Danska. Engleska je prva na tabeli sa tri boda, Slovenija ima dva, a Danska i Srbija po jedan.

Srbija će u trećem kolu grupe C 25. juna igrati protiv Danske, dok će se Slovenija istog dana sastati sa Engleskom.

"Neće biti lako protiv Danske. Potrebna nam je pobeda i da nam se namesti rezultat meča Engleska - Slovenija. Učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do tri boda protiv Danske", zaključio je Tadić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana