Svesrpski kup: Borac – Leotar otvaraju turnir

M.Z.
Foto: G.S.

Rukometaši Borca m:tel i Leotara odigraće prvu polufinalnu utakmicu Svesrpskog kupa koji se predstojećeg vikenda održava u Lazarevcu.

Duel između Banjalučana i tima iz Trebinja na rasporedu je u subotu, 23. decembra sa početkom od 15.30 časova i uživo se može pratiti putem Fejsbuk stranice Rukometnog saveza Republike Srpske i TV Simić.

Drugo polufinale zakazano je isti dan sa početkom od 18 časova u kojem će se sastati novosadska Vojvodina i Dinamo iz Pančeva.

Dan kasnije (nedjelja) od 15.30 časova o pobjedniku trećeg izdanja Svesrpskog kupa za dame, odlučivaće rukometašice Jagodine u banjalučkog Borca. I ovaj duel može se pratiti uživo na facebook stranici našeg saveza i Simić TV.

- Siguran sam da će biti dobre i prilično zanimljive utakmice, kako kod rukometaša isto tako i kada se radi o rukometašicama. Dosad su u Svesrpskom kupu u obje konkurencije slavili klubovi iz Srbije, iskreno se nadam da neko od naših timova ovog puta može podići pobjednički pehar. U svakom slučaju biće ovo još jedno druženje sa našim prijateljima iz Rukometnog saveza Srbije kojeg uspješno vodi Milena Delić - istakao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Finale sedmog po redu Svesrpskog kupa za rukometaše predviđeno je za nedjelju, 24. decembra u 18 časova i obezbijeđen je direktan TV prenos putem Radio televizije Srbije i Radio televizije Republike Srpske.

Rukometaši Vojvodine su svih šest puta osvajali trofej, a kod dama pobjednice su bile Jagodina, odnosno Železničar iz Inđije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana