Svesrpski atletski kup: Reprezentaciji Srpske ekipno prvo mjesto

Srna
Foto: atletskisavez_republikesrpske

Reprezentacija Republike Srpske zauzela je prvo mjesto ekipno na trećem Svesrpskom kupu u atletici, održanom danas u Kraljevu, rekla je selektor reprezentacije Srpske Gorana Sorak.

Sorakova je navela da su članovi sokolačkog Atletskog kluba brat i sestra Aleksandar i Sara Lučić osvojili po zlatnu medalju.
 

Reprezentativka i prvakinja Republike Srpske i BiH u skoku u vis Sara Lučić osvojila je prvo mjesto u skoku u vis i četvrto u trci na 100 metara sa preponama.

Reprezentativac Republike Srpske i BiH Aleksandar Lučić osvojio je prvo mjesto u bacanju koplja i četvrto mjesto u bacanju kugle.

- Naša dva atletičara sa dvije zlatne medalje predstavili su u najboljem svjetlu reprezentaciju Republike Srpske, Atletski klub "Glasinac" i opštinu Sokolac - rekla je Sorakova.

Ona je dodala da je kao član delegacije iz Republike Srpske ovoj sportskoj manifestaciji prisustvovao i Milivoje Janković iz Atletskog kluba "Glasinac".

Na trećem Svesrpskom atletskom kupu održanom danas u Kraljevu učestovale su reprezentacije Beograda, Vojvodine, Centralne Srbije, Kosova i Metohije i Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana