Sve spremno za spektakl “Hektor fajt najt” u Laktašima

Dejan Kondić
Sve spremno za spektakl “Hektor fajt najt” u Laktašima

LAKTAŠI - Sportska dvorana u Laktašima večeras od 20 časova poprište je sjajnih kik-boks mečeva, među kojima se ističu nastupi Denisa Marjanovića i Čede Pantića na trećem borilačkom spektaklu “Hektor fajt najt”.

Iskusni Marjanović poslije tri godine ponovo ulazi među konopce, spreman da još jednim trijumfom obogati karijeru koja je protkana velikim uspjesima. U glavnom meču sastaje se sa mladim Nikolom Miljkovićem, koji je motivisan da u Laktašima skine veliki skalp, a prethodno će u ring Čedo Pantić, koji naspram sebe ima Mohameda Mazlumiara. Ulog je svjetska NjKU titula. Prva zvijezda KBS Hektor poručuje da je silno motivisan da preuzme vlasništvo nad šampionskim pojasom.

- Moj protivnik je pojas osvojio ove godine, sve je to bajno i krasno, ali poručujem mu da sam ja novi šampion. Iza mene su intenzivne pripreme. Studirao sam ga, kao i on mene. Mislim da nema tajni. U dobrom stanju dočekujem borbu, nisam imao problema sa skidanjem kilograma, što je najvažnije. Obećavam vrhunsku predstavu i pravo uživanje za publiku - poručio je Pantić.

Nije bez ambicija ni njegov protivnik. Mazlumiar je došao sa mišlju da odbrani pojas. Daće sve od sebe da uspije u tom naumu, ali ga u Laktašima čeka nevjerovatno težak posao. Osim što u drugom uglu ringa stoji Pantić, Avganistanac će protiv sebe imati i 4.000 gledalaca. Prethodnih dana bila je velika pomama za kartama, a borci ne bježe od odgovornosti. Svjesni su da nema popravnog i da će morati da zablistaju kako bi opravdali veliko povjerenje publike.

Još se pamti velika Marjanovićeva pobjeda koju je ostvario na NjFL priredbi u Laktašima prije sedam godina. Iako je poodavno bio u ringu, vjeruje da je i dalje bolji borac od mladog izazivača.

- Nisam se borio tri godine, ali ništa se nije promijenilo. Iza mene je naporan trening kamp, osjećam da sam spreman. Radujem se nastupu pred domaćom publikom, to je poseban osjećaj - rekao je Marjanović.

Organizator Predrag Stanković kaže da je sve spremno za spektakl i da je sve isplanirano do najsitnijih detalja.

- Iskusni smo u organizaciji ovakvih revija. Naš tim je u tome dugi niz godina. Sa Marjanovićem sam prošao mnogo toga jer sarađujemo još od 1998. godine. Čedo je tu takođe veoma dugo, mi smo tim koji pobjeđuje. Sve što radimo želimo da bude na visokom nivou - rekao je Stanković.

Raspored mečeva

Pored nastupa Denisa Marjanovića i Čede Pantića, publika će u glavnom programu, koji počinje u 20 časova, uživati u još šest borbi. Pesnice će ukrstiti: Damjan Savanović - Ibrahim Dubravica, Srđan Šućur - Rasim Bašić, Dario Kadić -  Aleksandar Milivojević, Marko Petrović - Pjetro Dorje, Branko Tadić - Miljan Milivojević, Danilo Tošić - Amilkar Alveš.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana