Sutra finalna utakmica Kupa Srpske za košarkaše, pod pokroviteljstvom predsjednika

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Finalna utakmica Kupa Republike Srpske za košarkaše biće odigrana sutra u Banjaluci, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Milorada Dodika, rekao je generalni sekretar Košarkaškog saveza Srpske Dragan Ćazić.

Ćazić je istakao da su ovogodišnji finalisti Košarkaški klub "Borac-vin" iz Banjaluke i Košarkaški klub "Budućnost BN-prolab" iz Bijeljine.

"Ovo je tradicionalno 30. izdanje Kupa Republike Srpske i poklapa se sa obilježavanjem 30 godina Košarkaškog saveza Srpske", rekao je Ćazić novinarima u Banjaluci i pozvao ljubitelje košarke da u što većem broju dođu na utakmicu koja će, kako kaže, biti praznik košarke u Srpskoj.

Trener Košarkaškog kluba "Borac-vin" iz Banjaluke Zoran Kašćelan smatra da je njegov tim dovoljno spreman da izađe na teren, ali da ih čeka zahtjevna utakmica jer je ekipa "Budućnosti" odličan tim koji ima iskusne igrače.

Kapiten "Borca" Srđan Gavrić dodao je da ih sutra očekuje teška utakmica proitv ekipe "Budućnosti" koja je na većem nivou, te znaju kako je kad se tim bori za trofeje.

"Sutrašnja utakmica je specijalna prilika, jer imamo priliku da osvojimo trofej i da se plasiramo na završnicu Kupa BiH", poručio je Gavrić.

Pokrovitelj finalne utakmice Kupa Republike Srpske je predsjednik Republike Milorad Dodik, a utakmica je u programu proslave Dana Republike.

Utakmica će biti odigrana sutra u 17.00 časova u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana