Supernova i "Glas Srpske" poklanjaju mega poster Nikole Jokića!

G.S.
Supernova i "Glas Srpske" poklanjaju mega poster Nikole Jokića!

Svoje vjerne čitaoce "Glas Srpske" ponovo će obradovati mega posterom i to na Međunarodni dan žena, 8. mart.

Poslije velike potražnje za posterom najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, objavljenog prije nepun mjesec, dnevne novine Republike Srpske u saradnji sa brendom Supernova sada će pokloniti mega poster (100x70 centimetara) najboljeg svjetskog košarkaša Nikole Jokića.

"Glas" u stopu prati svaki uspjeh srpskog košarkaša koji svojim partijama oduševljava svijet pa će obradovati i sve svoje čitaoce. Pored Đokovića, Jokić je najpopularniji srpski sportista za kojeg je čula čitava planeta, a koji je u posljednje dvije sezone proglašen za MVP-ja NBA lige, dok mu se smiješi i treće priznanje zaredom što je pošlo za rukom samo legendama najjače svjetske košarkaške lige Bilu Raselu, Viltu Čemberlenu i Leriju Birdu koji je to posljednji osvojio 1986. godine. 

Jokić je postao prvi košarkaš iz Evrope koji je u karijeri ostvario 100 tripl-dablova i na vječnoj listi drži šesto mjesto iza Lebrona Džejmsa (106), Džejsona Kida (107), Irvina Medžika Džonsona (138), Oskara Robertsona (181) i Rasela Vestbruka (198). 

 

 

 

 

 

 

 

G.S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana