Šumaher se prvi put pojavio u javnosti poslije nesreće na skijanju?

Telegraf
Foto: Printskrin

U subotu je na španskom ostrvu Majorka održana raskošna ceremonija vjenčanja Đine Šumaher i njenog dugogodišnjeg partnera Jaina Bekea.

 Kako su prenijeli mediji, par je izgovorio sudbonosno "da" u porodičnoj vili Šumaherovih, čija se vrijednost procenjuje na 30 miliona evra. 

Vila, smještena na prelijepom ostrvu, nekada je bila u vlasništvu predsjednika Real Madrida, Florentina Peresa, prije nego što ju je porodica Šumaher otkupila.

Kako je prenio Dejli Mejl, ovaj glamurozni događaj bio je pod strogim mjerama privatnosti – gosti su morali da odlože svoje mobilne telefone. Cilj ovih mjera je bio da se očuva intima vjenčanja i sačuva privatnost porodice.

Ipak, najviše pažnje privukle su glasine koje su se pojavile u njemačkom mediju "Blid", a koje tvrde da je vjenčanju prisustvovao i sam Mihael Šumaher. Njegovo prisustvo na javnim događajima izaziva veliku pažnju, jer se u javnosti zbog zdravstvenog stanja nakon teške nesreće na skijanju 2013. godine, ne pojavljuje.

Iako informacije o njegovom prisustvu nisu potvrđene, sam događaj je izazvao veliko interesovanje kako u Njemačkoj, tako i širom svijeta.

- Da li je Šumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće je. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u bašti, gdje su bili ostali gosti, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu - navodi "Bild".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana