Stefan Đorđević, centar Igokee, očekuje trijumf u Podgorici: Pobjedom da završimo godinu

 Milan Zubović
Stefan Đorđević, centar Igokee, očekuje trijumf u Podgorici: Pobjedom da završimo godinu

PODGORICA - Premijernu utakmicu 13. kola ABA lige odigraće Studentski centar i Igokea u Podgorici, a početak je zakazan za 19 časova.

Iscrpljena od susreta i poraza od Partizana četa trenera Dragana Bajića gostovaće jako neugodnoj ekipi koja je u seriji od četiri poraza pa sada želi da se iskupi na svom terenu.

Domaći su na skoru 4-8, a gosti 5-7. Aleksandrovčani muku muče sa povredama igrača. Posljednje pojačanje Nenad Nerandžić još ovo kolo neće moći da igra jer je već nastupao u regionalnom takmičenju za FMP pa tek u drugoj polusezoni ima pravo da zaigra. Igokea je vezala tri poraza u svim takmičenjima, iako je u sve tri utakmice bile na korak do trijumfa. Tada se jasno vidjelo koliko im je klupa kratka jer na njoj nema povrijeđenih Darka Talića i Marija Nakića koji će još dugo biti van stroja.

- Sigurno nas očekuje težak meč. Ekipa Studentskog centra igra dosta promjenljivo, pogotovo u gostima, a kući je puno bolja i konkretnija. Naš ritam je jako težak i iscrpljujući, ali se nadam dobrom odgovoru svoga tima i da ćemo dati zadnji atom snage da dođemo do pobjede u ovom meču - rekao je Bajić.

Najbolju partiju od dolaska u Igokeu odigrao je centar Stefan Đorđević koji je Partizanu ubacio 22 poena, skupio sedam skokova za indeks korisnosti 31. Maksimalno je iskoristio minute koje je dobio nakon dolaska Dešona Stivensa

- U prethodnom periodu smo vezali nekoliko loših rezultata i sada imamo nameru da prekinemo seriju. Došli smo u Podgoricu maksimalno motivisani da ovu kalendarsku godinu završimo pobedom - istakao je Đorđević.

Ove dvije ekipe do sada su se sastale dva puta i to prošle sezone, a oba puta su domaćini slavili. Poslije ovog meča Igokea će naredne sedmice putovati u Izrael gdje će 4. januara protiv Hapoel Holona igrati baraž za popunu top 16 faze Lige šampiona. Revanš je na rasporedu sedam dana kasnije u Laktašima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana