Srpski mediji: Lalatović stiže u Borac

D.P.
Foto: GS

BANjALUKA - Kako prenose srpski mediji Nenad Lalatović od četvrtka, 9. juna biće šef stručnog štaba Borca, a sa njim u paketu kao pomoćnici stižu Dragan Šarac i Vidak Bratić.

Prema najavama, doskorašnji trener Radničkog 1923, tokom vikenda, trebalo bi da definiše završnu verziju ugovora i zajedno sa Banjalučanima potvrdi dolazak u Borac.

Borac je sezonu završio na trećem mjestu Premijer lige, iza šampiona Zrinjskog i Tuzle sitija. Banjalučani će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Dolazak Nenada Lalatovića na klupu najavljuje juriš na povratak šampionskog sjaja iz ljeta 2021. godine.

Ekcentrični stručnjak, poslije kratkog izleta u Saudijsku Arabiju, drugi put u karijeri radiće van granica Srbije. Vodio je i Crvenu zvezdu, Vojvodinu, čačanski Borac, Voždovac, Napredak, niški Radnički, Čukarički, novosadski Proleter, Srem iz Sremske Mitrovice, mladu reprezentaciju.

Poslije kup trofeja, sa Novosađanima u 2020, borba za prvo mesto nosi potencijalno veliki iskorak u karijeri Nenada Lalatovića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana